Gönderen Konu: Quansheng UV-K5(8) siparişi  (Okunma sayısı 18 defa)

TA1KWH ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi TA1KWH

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • *
  • Bu Mesajı : 7
  • Radyo Amatorleri
  • İsim Soyisim: Yunus Erol
Quansheng UV-K5(8) siparişi
« : Bugün, 14:03:37 »
Merhabalar,

Quansheng UV-K5( 8 ) cihazını AliExpress üzerinden sipariş ettim ve aşağıdaki SMS'i aldım.

Alıntı
xxxx no'lu gonderiniz Askeri amacli Telsiz olabileceginden Milli Savunma Bakanligi iznine tabidir. Hizli Kargo kapsaminda islem yapilamamaktadir. Iletisim:  xxx LOJISTIK / 

Lojistik firması ile iletişime geçip ürünün amatör telsizcilik amacıyla kullanılacağını belirttiğimde de bana telsizlerin izne tabi olduğunu ve en yakın gümrük idaresinden BİLGE yetkisi alarak E-devlet üzerinden tek pencere sistemini kullanarak izin almam gerektiğini söylediler.

Anladığım kadarıyla izne tabi şekilde ithalat yapmam gerekiyor, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Sizce uğraşmaya değer mi? Daha önce bu süreci başarıyla tamamlamış olan var mı? Tüm bunlarla uğraşıp sonra izin çıkmaması veya çoktan ödemiş olduğum vergiye ek olarak yüklü bir ithalat ücreti çıkacağından korkuyorum, öyle olacaksa boşa vakit harcamayıp şimdiden iade işlemlerine başlayayım.

Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=7239.0
« Son Düzenleme: Bugün, 14:05:38 Gönderen: TA1KWH »

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

question
YURTDIŞI TELSİZ SİPARİŞİ

Başlatan TB3BAK

3 Yanıt
3378 Gösterim
Son İleti 13 Haziran 2013, 22:32:31
Gönderen: TB3BAK
moved
TAŞINDI: QUANSHENG TG-UV2 Dual Band VHF 136-174Mhz and UHF 400-470MHZ için bilgi

Başlatan TA3V

0 Yanıt
2285 Gösterim
Son İleti 12 Mayıs 2014, 18:30:42
Gönderen: TA3V