Merhaba,
Uzun lafın kısası. Openwebrx ve Openwebrx+ Linux tabanlı web sdtr programıdır. Openwebrx patronunun patron gibi davranmasından, milleti azarlamasından bıktım. Openwebrx+ grubunda da haftasonunda evet aptalca bir soruydu, ama İngilizce "F word" ile yanıt verilmesi, bardağı taşırdı benim için.
Yani halen Openwebrx+ kullanıyor olmaktan çok mesut, mutlu, bahtiyar değilim. Ama yerine koyabileceğim bir program yok ne yazık ki.
Sizin ister linux ister windows için bildiğiniz bir başka websdr programı var mı?
Daha önceleri birebir sohbetlerde, programı windows'a port etmek çok zor değil, yaparız diyenler olmuştu.
En genciniz değilim. Daha önceleri olsa inanın, oturur, port etmeyi veya arayüz geliştirmeye de zaman ayırırdım. Ama bu da örneğin iki ayda olacak bir iş değil. Yılların emeği gerekir. Buna da saygı duyarım. Ama benim kendim için biraz geç. Harcım da değil.
Ama sanırım olanaksız da değil. Var mı öyle bir baba yiğit? Birebir sohbetlerde, yaparız, diyen gençler, programcı kardeşler..Yoksa, bana ne mi diyelim ?
Haydi hayal kırıklığına uğratın beni...
Selamlar
Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=7191.0