Gönderen Konu: Programcı aranıyor  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TA2OM - 3C3CA

• Amatör Telsizci
  • Sitenin Sahibi
  • Bu Mesajı : 32
  • Radyo Amatörleri
  • İsim Soyisim: Ersoy Yılmaz
Programcı aranıyor
« : 22 Ocak 2025, 17:33:53 »
Merhaba,

Uzun lafın kısası. Openwebrx ve Openwebrx+ Linux tabanlı web sdtr programıdır. Openwebrx patronunun patron gibi davranmasından, milleti azarlamasından bıktım. Openwebrx+ grubunda da haftasonunda evet aptalca bir soruydu, ama İngilizce "F word" ile yanıt verilmesi, bardağı taşırdı benim için.

Yani halen Openwebrx+ kullanıyor olmaktan çok mesut, mutlu, bahtiyar değilim. Ama yerine koyabileceğim bir program yok ne yazık ki.

Sizin ister linux ister windows için bildiğiniz bir başka websdr programı var mı?

Daha önceleri birebir sohbetlerde, programı windows'a port etmek çok zor değil, yaparız diyenler olmuştu.

En genciniz değilim. Daha önceleri olsa inanın, oturur, port etmeyi veya arayüz geliştirmeye de zaman ayırırdım. Ama bu da örneğin iki ayda olacak bir iş değil. Yılların emeği gerekir. Buna da saygı duyarım. Ama benim kendim için biraz geç. Harcım da değil.

Ama sanırım olanaksız da değil. Var mı öyle bir baba yiğit? Birebir sohbetlerde, yaparız, diyen gençler, programcı kardeşler..Yoksa, bana ne mi diyelim ?

Haydi hayal kırıklığına uğratın beni...

Selamlar

Linkback: https://www.radyoamatorleri.com/index.php?topic=7191.0
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Paylaş facebook Paylaş linkedin Paylaş reddit Paylaş twitter

xx
EMTHEXATE 2. 5 mg İLAÇ ARANIYOR

Başlatan TA3V

2 Yanıt
2544 Gösterim
Son İleti 13 Haziran 2013, 09:45:41
Gönderen: TA3V
xx
Ankara,da yardımsever amatör aranıyor

Başlatan TB2TSZ

10 Yanıt