Sizlere daha hızlı ve kapsamlı bir frekans veri tabanı sunmak için büyük bir dijital dönüşüm başlattık. Yakın bir zaman içerisinde sitemiz tamamen yenilenmiş olarak yayına girecektir.
0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sn Mehmet bey, adınıza sevindim umarım doğru birime teslim edilmiştir. ben biraz önce KEGM i aradım ve evraklarımın varığ varmadığını sordum kontrol ettiler varmış Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap çok şükür dedim. nezaman gelir dedim 10 güne akdar sisteme girmiş oluruz ve sonrasında da sırayla göndericez dediler. umarım hiçbirimiz çok beklemeyiz.
Geçen hafta ayın 8inde İbrahim Subaşı adlı kişiye teslim edilmiş kargom.Umarım en kısa sürede ulaşıcaktır belgelerimiz.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş YapSn Mehmet bey, adınıza sevindim umarım doğru birime teslim edilmiştir. ben biraz önce KEGM i aradım ve evraklarımın varığ varmadığını sordum kontrol ettiler varmış Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap çok şükür dedim. nezaman gelir dedim 10 güne akdar sisteme girmiş oluruz ve sonrasında da sırayla göndericez dediler. umarım hiçbirimiz çok beklemeyiz. Görüşmenize göre de 15günü bulacaktır herhalde lisansların gelmesi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Başlatan TA3DN
Başlatan TA2ITJ
Başlatan TA5YY
Başlatan TA3ATA
Başlatan TB2DKG