Sizlere daha hızlı ve kapsamlı bir frekans veri tabanı sunmak için büyük bir dijital dönüşüm başlattık. Yakın bir zaman içerisinde sitemiz tamamen yenilenmiş olarak yayına girecektir.
0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba vakıfbanka Tc no ile ücret yatıracaksınız. Sabıka kaydı ikametgah onlara gerek yok örnek dilekçenin aynısını el yazısı ile doldurup bir adet fotoğraf ve banka dekontu nu ekleyip ile ilgili adrese yollayacaksınız.
Rica ederim. Buyrun görsel olarak ekledim, linke tıklayınca direkt indiriyor. Sabıka kaydını kurum kendi yapıyor onun için göndermenize gerek yok. 73.
çok teşekkür ederim bu fotograf için el yazısı ile yazıp dolduracam bir sorum olacak yakınlarda vakıfbank olmadıgı icin baska birisine yatırtmak durumundayım parayı. Dekontu illa yanında olması mı gerekiyor acaba ? çok teşekkür ederim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Belgeler acaba 30 hazirana kadar yetişirmi şehir dışına düğüne gideceğim eve gelir ve ben evde olmazsam geri gidip elden mi teslim almam gerekir bilginiz vars bilgilendirirseniz sevinirim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Birde belge durumunu arayıp öğrenebilirmiyim
Rahat rahat çık şehir dışına derim. Çünkü belgeler teslim edildikten yaklaşık 1 -2 ay sonra lisanslar gönderiliyor. Mesela benim lisansım 45 gün sonra geldi..
Bende hafta içi yolluyorum evrakları
Hayırlı olsun.
Başlatan TA3DN
Başlatan TA2ITJ
Başlatan TA5YY
Başlatan TA3ATA
Başlatan TB2DKG