Amatör Telsizcilik - Türkiye Telsiz ve Radyo Amatörleri Bilgi Paylaşım Platformu

REPEATER,RÖLE,ECHOLİNK,APRS => ECHOLİNK => Konuyu başlatan: TA2B - 13 Kasım 2013, 05:57:05

Başlık: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TA2B - 13 Kasım 2013, 05:57:05
Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası Bulmak 1-Stations 2-Node Types Dosyası içindedir, Tıklarsanız Conferences i Göreceksiniz, Conferencesi de Tıklayınız, Tüm listeyi Görürsünüz, TURKIYE,YI Echolink Cep Proğram,ı içinde Bulmak için Resmi inceleyiniz.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Başlık: Re: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TB2PDU - 24 Şubat 2014, 21:37:50
Merhaba.
Echolink uzerinden konferans odalarina baglanirken "no route available" hatasi aliyorum ve baglanamiyorum.
Sizde de ayni sorun var mi ?
Başlık: Ynt: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TB2PDU - 28 Şubat 2014, 12:46:22
Kendi sorunumu kendim çözdüm :)
Telefonumdaki APN ayarlarından dolayı sorun oluyormuş.
internet APN seçip deneyince bağlanabildim.
Başlık: Ynt: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TA3CY - 28 Şubat 2014, 19:13:11
:) Peki bu APN ayarı nerededir?
Başlık: Re: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TB2PDU - 28 Şubat 2014, 19:18:10
Samsung S4 icin tarif edeyim :)

Ust taraftaki menude "mobile data" secenegi uzerinde parmaginizi tutuyorsunuz sonra orada bir menu aciliyor.
O menunun icinde, 3. sirada "access point names" yaziyor. Onun uzerine dokununca tanimli APN' leri gorebilirsiniz :)
Başlık: Ynt: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TA3CY - 28 Şubat 2014, 19:52:06
Bende zaten onlar APN internet olarak seçili...Mevcut sorun devam ediyor
Teşekkürler :)
Başlık: Re: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TB2PDU - 28 Şubat 2014, 22:31:39
Ben farkli bir APN kullaniyordum (kurumsal), internet APN' e gecince baglanabiliyorum. Siz hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ?
Başlık: Ynt: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TA3CY - 01 Mart 2014, 13:15:46
Avea kullanıyorum.İlginçtir bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor.
Şu an hiç bir problem yok görünüyor.biz forumda tartışıyoruz diyemi çalıştı acaba :)
Başlık: Re: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TB2PDU - 01 Mart 2014, 13:58:45
Sebeke yogun oldugunda bos port bulamadigindan baglanti kuramiyor olabilir.
Başlık: Ynt: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TA3CY - 01 Mart 2014, 15:04:32
Çok teşekkür ederim.Evet yoğunluktan kaynaklanıyor olabilr.
73
Başlık: Re: Echolink Cep Telefonda TURKIYE Konferans odası
Gönderen: TB2PDU - 01 Mart 2014, 17:28:24
Rica ederim ne demek. Yardimci olmadim ki.

Kullanıcıların aradığı sayfalar:

google